پایگاه خبری صبح مشهد- تاریخ:1394/02/25
در ادامه برنامه های سازمان آیسسکو شهر مشهد در سال 2017 به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام انتخاب شده و اجلاس جهانی کشورهای اسلامی نیز در آن سال در مشهد برگزار خواهد شد.
استفاده از نخبگان در اعتلای فرهنگی کلانشهر مذهبی مشهد رسالت پژوهشکده ثامن است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده ثامن، مهندس نصراله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات و فناوری در جریان اولین نشست هم اندیشی پژوهشکده نوین شهر معنوی مشهد، با بیان این مطلب گفت: سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی کشورهای اسلامی (آیسسکو) که به نوعی یونسکو کشورهای اسلامی قلمداد می شود با هدف توسعه و پیشرفت کشورهای اسلامی 4 محور اساسی میراث و هویت، تنوع فرهنگی، گفت وگوی تمدن ها و فناوری و انتقال اطلاعات را بر اساس هویت جوامع اسلامی مورد نظر قرار داده و براین اساس به دنبال برجسته سازی توانمندی ها و استعدادهای کشورهای مسلمان است.
وی افزود: لذا در ادامه برنامه های این سازمان شهر مشهد در سال 2017 به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام انتخاب شده و اجلاس جهانی کشورهای اسلامی نیز در آن سال در مشهد برگزار خواهد شد.
جهانگردی اضافه کرد: دو پروژه مهمی که پژوهشکده دنبال می کند یکی طرح توسعه بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و دیگری هوشمندسازی شهر مشهد بوده است.
وی ادامه داد: از مدتی قبل با توجه به نیاز در امر پژوهش، بنا شد از مجموعه ای از متخصصین برای مشورت و هم فکری دعوت بعمل آید و پس از بررسی ها نتیجه برآن شد کارگروهی باحضور نخبگان در قالب پژوهشکده تخصصی راه اندازی شود و این مهم با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف انجام شد.
وی مهمترین اقدام در فاز اول فعالیت های پژوهشکده را انسجام دادن به گروه های مطالعاتی حول محور شهر مقدس مشهد بود که خوشبختانه به خوبی انجام شد.
وی ادامه داد: ضمن اینکه دولت جدید هم به درستی وارد موضوعات مرتبط با شهر مشهد شد و بر اساس گزارشاتی که برای رییس جمهور و معاون ایشان ارسال شد و ابلاغات متاثر از آن جلساتی در استانداری خراسان رضوی تشکیل تاکنون با حمایت مسئولان استانی گام های موثری برداشته شده است.
وی ایجادپژوهشکده ثامن را نتیجه و محصول این تلاشها و نیاز واقعی طرحهای عمرانی و اجرایی شهر مقدس مشهد خواند و از همه پژوهشگران و نخبگان شهر مشهد خواست در این جهت به مدد این مرکز علمی بیایند.