آنچه درآغاز ورود به موزه، دردل شما می نشیند اثری از معماری بزرگ و هنرمند است که از سر اتفاقی مبارک به نیکی از او درفیلم یاد میشود ؛ کامران دیبا کسی که بواسطه تعهد اجتماعی یکبار از تخریب بافت تاریخی اطراف حرم جلوگیری کرد ولی در دومین موج تخریب وتوسعه (دهه پنجاه) با وجود تلاشهای فراوان موفق نشد از این واقعه جلوگیری کند .
شاید حالا، فیلم نسیان پس از چهل سال ، دِیناش را به او ادا می کند.
فیلم میهمانان ویژه ای هم داشت؛ "دکترداریوش بوربور" طراح طرح نوسازی وتوسعه حرم دردهه 50 -که بوسیله استاندار و تولیت وقت آستان قدس، عبدالعظیم ولیان ناقص اجراشد- و بنا بر مستندات دکتر بوربور ، طرح اجرا شده فاصله زیادی با ایده های او دارد. از یادگارهای او بنای بازار رضا است. او در طول تماشای فیلم و پس ازمصاحبه بعد از نمایش نسیان، با آغوش باز و فروتنانه، ضمن تشکر از ساخت فیلم ایرادات وانتقاداتش را مطرح کرد و از بازخوانی آن برهه تاریخی، توسط پژوهشکده ثامن، استقبال نمود و همچنین آمادگی خود را برای ارایه مدارک و مستندات تاریخی و مصاحبه ای مفصل اعلام نمود.
ازدیگر میهمانان فیلم دکترپیروز حناچی معاون وزیر و دبیر شورای عالی شهرسازی بود که ازابتدا تا انتهای فیلم حضور داشت. همچنین از چهرههای مشهور دیگر اکران ، دکترمحسن حبیبی از دانشوران وشهرسازان معروف بود که نگاهی همدلانه به موضوع فیلم داشت .
ازاین نامها که بگذریم با دانشجوی معماری عراقی برخورد کردم که تحت تاثیر فیلم قرارگرفته بود و میگفت چه خوب است این فیلم را در دانشگاه کوفه و بغداد اکران کنید، چون ما درعراق با همین شیوه مداخله در بافتهای مذهبی عتبات، روبروهستیم .
ازسالن نمایش که آمدم بیرون درکتاب فروشی موزه دوباره چهره ونام کامران دیبا به چشمم خورد....
روی جلد کتابی با نامی معنا دار و زیبا "باغی میان دو خیابان"کتاب شرح چهار هزار و یک روز از زندگی کامران دیبا،
درآنجا هم او شرح واقعه تاریخی مواجهه خود با طرح توسعه حرم و بافت پیرامون حرم در دهه پنجاه را شرح می دهد.
از موزه که آمدم بیرون... هنوزمی توانستم دانشجویانی را ببینم که درباره فیلم گفتگو میکردند و از تاثیرات نسیان یاد میکردند.