Startup Talent

با همکاری دانشگاه صنعتی شریف

استارتاپ

اگر نمی دونید استارتاپ چیه و به چه نوع از شرکتهایی گفته میشه تعاریف زیر میتونه کمک کنه:

استیو بلنک: استارتاپ سازمانی است موقتی که در جستجوی مدل کسب‌وکاری گسترش‌پذیر، تکرارپذیر [و سود آور] است.
پاول گراهام: استارتاپ شرکتی است که ساخته شده تا به سرعت رشد کند. نفس تازه تاسیس بودن هیچ شرکتی را استارتاپ نمی‌کند.
دیو مک کلور: استارتاپ شرکتی است که درباره این سه سردرگم است: ۱- محصولش چیست، ۲- مشتریان آن که هستند. ۳- چگونه پول در بیاورد.
اریک ریس: استارتاپ نهادی است انسانی که برای خلق محصول یا خدمتی نو در شرایط عدم قطعیت بسیار ساخته شده.
براساس این تعاریف در نهایت میشه گفت استارتاپ به کسب و کارهای نوپایی گفته میشه که با یه ایده اولیه شروع شدند و در مدت زمان کوتاهی به درآمدزایی رسیدند. این کسب و کارهای نوپا در ابتدا مدل تجاری ثابت ندارند و در طول مسیر مدام این مدل رو عوض میکنند تا به مدل متناسب با ایده و بازار هدفشون میرسند.

رویداد همآفرینی

با مفهوم اردوی استارتاپ آشنا هستید؟ این اردو یک رویداد آموزشی_تجربی در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی آخر هفته برگزار می‌شه. در این برنامه شرکت‌کنندگان پرانگیزه‌ای شامل برنامه‌نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریاب‌های حرفه‌ای و طراحان گرافیک گرد هم میان تا در ۵۴ ساعت ایده‌هاشون رو مطرح کنند، گروه تشکیل بدن و هر گروه به اجرای یک ایده‌ بپردازد. همراه اول با در نظر گرفتن نیازهای خود، فضای حاکم بر اکوسیستم کارآفرینی در ایران و برطرف کردن نقاط ضعف اردوهای استارتاپی فعلی در کشور رویدادهای بومیسازی شدهای رو با عنوان رویداد همآفرینی برگزار میکنه. این رویدادها با هدف حمایت همراه اول از کسب و کارهای نوپا و تقویت فضای کارآفرینی در کشور، برگزار میشه.







توی رویداد چی میگذره؟

روز اول: ملاقات، ارائه، تیمسازی

یه ایده داری؟ چه زمانی بهتر از روز اول اردو برای مطرح کردن اون ایده بین همه شرکت کنندگان. البته فراموش نکنی که خیلی هم وقت نداری، 60 ثانیه و بس. بعد از مطرح شدن تمام ایدهها، بین شرکتکنندگان یه رأیگیری انجام میشه و ایدههای بهتر انتخاب میشن. حالا صاحبان ایدههای بهتر، این فرصت رو دارن تا از بین بقیه شرکتکنندگان تیم خودشون رو تشکیل بدن. خسته نباشید، دیگه وقت شام و استراحته. راستی در طول شام یادتون نره که یکی از اهدافتون برای شرکت توی اردو شبکه سازی بوده.

روز دوم: یادگیری، کار

امروزه روز کار، تلاش و یادگیریه! هر تیم در طول روز سعی میکنه با استفاده از امکاناتی که در اختیارش قرار گرفته نمونه اولیه محصول رو با توجه به ایده تولید کنه. نگران نباشید، لازم نیست یه نمونه قابل استفاده و نهایی تولید کنید، همین که ایدتون رو ملموس کنید کافیه. بعضی از تیمها که پر تلاشتر هستند سعی میکنند با پیدا کردن بازار هدف و مشتریان بالقوه محصولشون مدل کسب و کار مناسب رو برنامهریزی و محصولشون رو اعتبارسنجی کنند. در طول این روز گاها پر مشکل و سخت مربیهای با تجربه در حوزه استارتاپها، تکنولوژی، طراحی و کسب و کار همراهتون هستند و شما میتونید یاد بگیرید و تجربه کسب کنید.

روز سوم: روز ارائه و انتخاب

کار و تلاش دیروز برای تکمیل نمونه و مدل تجاری همچنان ادامه داره. آخرای روز دیگه زمان داوریه. این بار 5 دقیقه زمان برای ارائه نمونه محصول و مدل کسب و کارتون در برابر سایر شرکتکنندگان و هیئت داوران دارید. در نهایت سه تیم برتر از نظر داوران برنده رویداد اعلام میشن. خسته نباشید، حالا زمان جشن گرفتن تلاشهای این سه روزه. یادتون باشه برنده واقعی این رویداد تیمها و افرادی هستند که پس از رویداد هم تیمشون رو حفظ میکنند و هم به فعالیتشون ادامه میدن.

برنامه زمانی استارتاپ تلنت


  • روز اول

    ۱۱ مرداد ۱۳۹۵

    مراسم افتتاحیه، ارایه ایده ها، رای گیری، اعلام ایده های منتخب و تیم سازی

    کارگاه آموزشی، شروع فعالیت تیم ها

  • روز دوم

    ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

    کار روی ایده های منتخب توسط تیم ها

  • روز سوم

    ۱۳ مرداد ۱۳۹۵

    شروع کار روی ارایه ایده ها، اعتبار سنجی ایده ها در نمایشگاه تلکام

    اختتامیه و اعلام 3 تیم برتر توسط هیئت داوران

hosein-mazrouei

حسین مزروعی

نماینـــده جهــانی اســتارتاپ ویکــــند

حسین عاشق وب و رباتیک است. او از سال 79 در زمینه راه اندازی کسب کارهای آنلاین مطالعه و فعالیت داشته و بنیانگذار بزرگترین پایگاه آنلاین فروش تخصصی محصولات رباتیک است. او برگزار کننده دو دوره رویداد استارتاپ ویکند در اصفهان است و با برگزار کنندگان و شبکه های کارآفرینی چندین شهر و کشور دیگر تعامل دارد. مشاوره به ده ها کسب و کار و پایگاه اینترنتی موفق، برنامه ریزی و طراحی مسابقات سراسری رباتیک، سرپرستی و هدایت تیمهای تخصصی رباتیک، چندین اختراع ثبت شده، کسب رتبه در جشنواره خوارزمی و تدریس در دانشگاه نیز در رزومه او دیده می‏شود.

سخنرانان

speech

جناب آقای مهندس صدوقی

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران

speech

جناب آقای دکتر نیکوفر

قائم مقام مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران

speech

جناب آقای دکتر سرائیان

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران

speech

جناب آقای مهندس آصفی

مدیرکل نوآوری و توسعه کسب و کار شرکت ارتباطات سیار ایران

speech

جناب آقای دکتر ربیعی

رئیس مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی شریف

speech

جناب آقای دکتر سیدحسن سید موسوی

مشاور مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران

speech

جناب آقای مهندس فیاض بخش

مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت نور دنا

داوران

مربیان

pouya
پویا محمودیان

پویا عضو هیئت مدیره و مدیرعامل «عکس پرینت» سرویس خدمات اینترنتی چاپ عکس و محصولات اختصاصی شده می باشد. مدیریت این شرکت موفق، تجربیات گران بهایی در زمینه راه اندازی شرکت های استارت آپ از طراحی پایه کسب و کار، تعیین استراتژی ها و افق های آینده شرکت تا مدیریت عملیات، برندیگ و بازاریابی برای او به همراه داشته است. پویا همچنین عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه و رئیس کمیسیون تجارت الکترونیک این سازمان می باشد.

pouya
مهدی ناصری

مهدی ناصری فارغ التحصیل ممتاز مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. مطالعه تجارت الکترونیکی در دوره ارشد این دانشگاه او را به بسیاری از مفاهیم فنی و مدیریتی تجارت الکترونیکی آشنا ساخته است. علاقه مندی اصلی او طراحی فرایندهای موثر برای ایده پردازی استارتاپ هاست. مطالعات، فعالیت ها، تدریس کارآفرینی، حضور و مشاوره به استارتاپ ها تسلط او را در طراحی بوم مدل کسب و کار افزایش داده و در این رویداد به تیم ها کمک خواهد کرد تا تمام ارکان مدل کسب و کار خود را به درستی شناخته و طراحی نمایند. او هم اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه بوده و پس از تجربه چند استارتاپ موفق و ناموفق در حال راه اندازی یک استارتاپ جدید است.

pouya
محمد زاهدی

کارشناس ارشد بازاریابی دارد و از سال ۱۳۸۰ با تاسیس سایت “اصفهان چت” تجربه حضور جدی در اینترنت را دارد. مدیر برگزاری TEDx نقش جهان، همراهی در تاسیس سایت Apple724، عضویت هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری “هدهد زنده رود”، مربیLean Startup Machine، شرکت در دوره های NEXT و Disciplined Entreprenuership از فعالیتهای اخیر اوست.

pouya
مهدی نیازی منش

مهدی، فارغ التحصیل مهندسی صنایع و MBA از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. تجربه کار در چند شرکت مشاوره مدیریت، سرمایه گذاری و برندینگ، او را علاقمند به حوزه کارآفرینی و ترغیب به گسترش این فرهنگ در میان جوانان از طریق برگزاری چند دوره استارتاپ ویکند در شهر اصفهان با رویکردهای مختلف کرد. او همچنین مشاور و منتور چند استارتاپ و کسب و کار نوپاست. مهدی عاشق یادگیری است و برای به اشتراک گذاری تجربیات خود در این رویداد در کنار تیم ها خواهد بود.

pouya
احسان امیری

احسان یک توسعه دهنده عاشق استارت آپ است! او پس از سفر به سیلیکون ولی و حضور در فیس بوک دید کاملا متفاوتی نسب به کسب و کار اینترنتی پیدا و راه اندازی چند استارت آپ موفق و ناموفق را تجربه کرد. MBA را برای ادامه انتخاب کرد، علاقه شخصی او دیجیتال مارکتینگ و برنامه نویسی موبایل بوده و هم اکنون در حال پرورش دادن استارت آپ خود را در این زمینه است.

مجید علوی زاده

مجید بنیان گذار سایت مجید آنلاین بوده و هم اکنون مدیریت آکادمی مجید آنلاین را برعهده دارد. او در زمینه مشاوره برای راه اندازی سایت های استاندارد و کسب و کارهای نوپا و همچنین تدریس در حوزه های وب فعالیت دارد. تخصص او طراحی و توسعه وب است که از سال ۱۳۸۱ در این حوزه فعالیت می کند.

pouya
محمد حمیدی اصفهانی

محمد فارغ اتحصیل کارشناسی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه اصفهان و کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک (IT) از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی است. برنامه نویسی را از سال 76 شروع کرده و مدیر توسعه پروژه های بزرگی مانند مرکز عملیات امنیت ملی، سیستم تشخیص نفوذ شاهراه ملی، پایگاه ملی آسیب پذیری، کنام، گام هشتم و ... بوده است. از دیگر سوابق وی می توان از اجرای پروژه های مختلف نرم افزاری در حوزه های امنیت ، پردازش تصویر ، محاسبات سنگین نام برد. در حال حاضر محمد در کنار تدریس در دانشگاه های مختلف مدیر عامل شرکت توان کالا جی و از مشاوران گروه بازرگانی توان خودرو جی است.